ASSORTIMENT

 

Wij leveren LED schermen met 1 tot 16 mm pixel pitch en met 1000 tot 8000 nits lichtsterkte. Daarnaast leveren wij LCD schermen van 24 tot 98 inch en met 500 tot 3500 nits lichtsterkte. Ook voor 'special shapes', passend in uw project, kunt u bij ons terecht.

PROJECTEN

 

Bij de aanschaf van LED en/of LCD schermen komt veel kijken. Vaak is deze aanschaf onderdeel van een project ter verbetering van communicatie en zichtbaarheid. Wij hebben veel ervaring in soortgelijke projecten en kunnen u hierin adviseren en begeleiden.

KLANTEN

Onze klanten zijn food-ketens, doe-het-zelf ketens, sportaccommodaties en vastgoed ontwikkelaars. Ook media exploitanten en reclamebureaus kopen hun LED en LCD schermen bij ons. In feite leveren wij onze producten overal waar de communicatie van statische borden naar een meer dynamische communicatie verandert.

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Led-SchermXL, met meer dan 20 jaar ervaring in de LED en LCD advertising branch, levert indoor en outdoor oplossingen voor iedere digitale toepassing.

Met onze vaste leveranciers voor standaard assortiment LED en LCD, maar ook voor 'special shapes’, leveren wij een hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. 

Van budget oplossingen tot de allernieuwste displays. Voor de standaard gebruiker en de high-end gebruiker. Ook leveren wij taylor-made oplossingen voor uw specifieke locatie.

Wij verzorgen de vergunning, de constructie, de montage, installatie en het onderhoud. Maar wij kunnen u ook adviseren bij problemen met uw bestaand scherm.

 

Ook voor de exploitatie van uw bestaande of nieuwe indoor- en outdoor schermen bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Contact

Corkstraat 46, 

Rotterdam, 3047 AC

info@led-schermxl.nl 

Tel: +31 65 4641002

Bedankt voor uw bericht