Leverancier Shenzhen

VVmXq04HQ0yJ1Diyh31odw.jpg

Onze leverancier is opgericht in 2008 in Shenzhen en heeft in totaal 209 werknemers, waarvan 10% in R&D. Led-SchermXL heeft met deze leverancier een exclusief partnership voor de Benelux en Duitsland. 

 

Deze producent exporteert wereldwijd naar 86 landen en staat in de top 20 (van 600) van meest betrouwbare fabrikanten van LED-schermen. Zij hebben wereldwijd inmiddels meer dan 5600 projecten succesvol afgerond.

 

Alle certificeringen, CE, RoHS, FCC, CCC, en  ISO9001, zijn bij deze producent voorhanden en zij geven 3 tot 5 jaar garantie op hun LED schermen. Het streven van Led-SchermXL en onze leverancier is een optimale balans tussen kwaliteit en prijs. Daarnaast is er veel technische know-how in huis en kunnen projectschetsen en berekeningen zeer snel door engineers gemaakt of aangepast worden.

 

Transporten zijn altijd voorzien van de hoogste kwaliteit verpakkingen en wij werken met de betere vervoerders die alle logistieke takken  van de transportsector, land-, water- en luchtvervoer, in huis hebben.