Een aantal van onze projecten

34_edited.jpg
AH&BC hockey, Amstelveen

Te plaatsen in het onlangs verbouwde Wagener Stadion te Amstelveen in opdracht van AH&BC een scherm voor hoofdklasse hockey vereniging AH&BC.
 
Er is gekozen voor een P10 3840x2880mm scherm op een rvs constructie zonder RAL kleur, waarop de score kan worden getoond en en kunnen zowel statische als dynamische uitingen van de sponsors worden getoond.
 
Oplevering gepland voor de start van de 2e helft competitie in Q1 2020.

28
NVRC, Beverwijk

Momenteel in oplevering.

Uitgebreide informatie over dit unieke project volgt.

mensen die
Voetbal vereniging Stedoco, Hoornaar

Geplaatst in Hoornaar in opdracht van voetbal vereniging Stedoco een display met pixel pitch P10 en formaat 4800x2880mm.

Het scherm is geplaatst in een rvs constructie in dezelfde RAL kleuren als de hekwerken van het complex.
 
De stand van de wedstrijd kan worden bijgehouden en er kunnen advertenties van de sponsors geplaatst worden.

Opgeleverd in Oktober 2019

1
Green Real Estate, Gouda

In opdracht van Green Real Estate, Alphen aan den Rijn wordt deze mast in Gouda gedigitaliseerd. Één van de statische delen wordt vervangen door een digitaal scherm.  

Er is gekozen voor een display met een pixel pitch P10 en formaat 6080x6080mm en statische delen voor de overige vlakken.

Oplevering gepland voor 1e kwartaal 2020.

13
Voetbal vereniging IJ.V.V., IJsselmuiden

Geplaatst in opdracht van IJ.V.V. in IJsselmuiden een scherm voor het nieuwe hoofdveld van sportvereniging IJ.V.V. 
 
Er is gekozen voor een display met een pixel pitch P08 en formaat 2880x2880mm in een rvs constructie in dezelfde RAL kleuren als alle hekwerken van het complex.
 
Er is gekozen voor de KNHB en KNVB goedgekeurde software waarmee de schermen aangestuurd worden. Er kan score worden bijgehouden en er kunnen advertenties geplaatst worden.

5
Sportcentrum Landstede, Zwolle

Geleverd aan Sportcentrum Landstede in Zwolle een mobiele LED-boarding, bestaande uit 46 kasten van 960x768mm. Geleverd in flight cases zodat dit systeem voor iedere type sport langs het veld geplaatst kan worden.

66
Voetbal vereniging Baronie, Breda

In samenwerking met Clingendael Media Groep uit Den Haag, die de advertentie contracten verzorgt, heeft Baronie in Breda een nieuw advertentie display met scorebord functie. Keppel constructie uit Leerdam heeft de fundering en de constructie vervangen en Led-SchermXL heeft het scherm met een afmeting van 3840x2880mm en pixel pitch P10 geleverd.

58
Praxis, Amsterdam

Bij de hoofdvesting van Praxis in Amsterdam is een nieuw digitaal LED Pitch10 van 5760x1920mm geplaatst. De bestaande mast heeft nu naast een aantal statische uitingen ook een digitaal scherm.

77
Werkbezoek, Shenzhen (China)

Onze leverancier is opgericht in 2008 in Shenzhen en heeft in totaal 209 werknemers, waarvan 10% in R&D. Led-SchermXL heeft met deze leverancier een exclusief partnership voor de Benelux en Duitsland. 

 

Deze producent exporteert wereldwijd naar 86 landen en staat in de top 20 (van 600) van meest betrouwbare fabrikanten van LED-schermen. Zij hebben wereldwijd inmiddels meer dan 5600 projecten succesvol afgerond.

 

Lees meer...

117
Sportpark Olympia, Rotterdam

Geplaatst op Sportpark Olympia in opdracht van het Sportbedrijf Rotterdam. 3 schermen voor sportverenigingen hockey Feyenoord, voetbal IJsselmonde en voetbal Overmaas. Zij gaan gebruik maken van de accomodaties en de velden van dit nieuwe complex van het Sportbedrijf Rotterdam. Er is gekozen voor 3x een P10 3840 x 2880mm scherm op een rvs constructie in dezelfde RAL kleuren als alle hekwerken van het complex. Er is gekozen voor de KNHB en KNVB goedgekeurde software waarmee de schermen aangestuurd worden. Er kan score worden bijgehouden en er kunnen advertenties geplaatst worden. Ook kan het sportbedrijf centraal alle drie de schermen aansturen.    

115
Voetbal vereniging UDI '19, Gemert

Levering software voor score aanduiding. Bij UDI worden de wedstrijden van Nederland Onder 20 gespeeld en UDI heeft gekozen voor onze software.

114
HC Rotterdam

In opdracht van Hockeyvereniging Rotterdam hebben wij op het hoofdveld een display opgeleverd met een pixel pitch P10 en formaat 3840x2880mm.
 
Rotterdam heeft gekozen voor de open modules. Onze nieuwe schermen zijn voorzien van gesloten kasten waar de bekabeling niet meer buitenom loopt.

Zowel de score als de uitingen van de sponsors kunnen worden getoond. Ook kunnen er bewegende beelden worden getoond.